Infrarood verwarming kantoor

Warmteshop Gavere

Kantoor verwarmen met infrarood verwarming van Warmteshop Gavere

Het behoud van de optimale temperatuur in een kantoorruimte kan behoorlijk uitdagend zijn, waarbij men vaak worstelt met persoonlijke voorkeuren en verschillende temperatuurbehoeften. Met infraroodverwarming van Warmteshop Gavere krijg je echter de kans om een einde te maken aan de eeuwigdurende discussie over de ideale binnentemperatuur.

De grote variëteit in warmtevoorkeuren onder collega’s kan het regelen van een comfortabele temperatuur voor iedereen bemoeilijken. Terwijl de een het heerlijk vindt bij 19 graden Celsius, kan een ander nog steeds de kou voelen bij 23 graden, zelfs met een warme trui aan.

Daarnaast is koude luchtstroming een veelgehoorde klacht, wat bijdraagt aan een onbehaaglijk binnenklimaat op kantoor. Dus, hoe garandeer je een binnenklimaat waarin iedereen zich comfortabel voelt?

Infraroodverwarming biedt een oplossing door een uniforme warmteverspreiding, die de ruimte aangenaam maakt voor iedereen, ongeacht individuele voorkeuren. Ontdek de mogelijkheden bij Warmteshop Gavere om een kantoorruimte te creëren waarin elke werknemer zich prettig voelt, zonder voortdurende discussies over de thermostaat.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Ideaal binnenklimaat op kantoor

Het is vaak zeer inefficiënt om een kantoortuin of aparte kamers door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. De oplossing op kantoor is het gebruik van infrarood panelen. De panelen zijn apart van elkaar te bedienen, zodat overal de gewenste temperatuur ingesteld kan worden.

De ideale temperatuur op kantoor is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is niet goed. Echter een te hoge temperatuur is ook niet juist, dit kan gevaarlijk zijn voor medewerkers met hart- en vaatproblemen. In een te warme ruimte, hoger dan 25 graden Celsius, daalt de productiviteit van de medewerkers.

Bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat spelen verschillende factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de kantoorruimte, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van koude tocht stroming.

Infrarood als primaire verwarmingsbron

Door te kiezen voor een infraroodverwarmingssysteem als je primaire verwarmingsbron, zorg je voor een werkomgeving die bijdraagt aan een hogere productiviteit van je medewerkers. Kwaliteit staat hierbij voorop. De hoogwaardige infrarood plafondpanelen die beschikbaar zijn in Gavere, kunnen moeiteloos in een systeemplafond worden geïntegreerd.

Het werkingsprincipe van infraroodverwarming wijkt af van traditionele verwarmingssystemen die de lucht verwarmen. In plaats daarvan zorgen infrarood panelen voor het rechtstreeks verwarmen van wanden, vloeren, voorwerpen en mensen in de ruimte. Dit wordt bereikt met behulp van veilige infrarode stralen die geen invloed hebben op de luchtvochtigheid, wat bijzonder aangenaam is voor individuen met gevoelige ogen of die contactlenzen dragen.

Een ander voordeel van infraroodverwarming is het ontbreken van luchtcirculatie, waardoor onaangename koude luchtstromen en de verspreiding van bacteriën of stofdeeltjes in de lucht worden voorkomen. Dit is een significante bonus voor werknemers die lijden aan ademhalingsproblemen, en creëert een gezondere en meer comfortabele werkomgeving voor iedereen.

Infrarood Systeemplafond Verwarming verkrijgbaar bij Warmteshop Gavere

Optimaliseer de verwarming van je kantoorruimte met de infrarood systeemplafond panelen die verkrijgbaar zijn bij Warmteshop Gavere. Deze panelen worden naadloos geïntegreerd in je bestaande systeemplafond, dankzij hun subtiele witte tint en een fijne laag poedercoating. Met een bijzondere constructie zijn deze metalen infrarood plafondpanelen voor kantoren haast niet te onderscheiden van standaard roosterelementen.

Bij Warmteshop Gavere kun je zowel enkele als dubbele verwarmingspanelen aanschaffen, waardoor voor elke ruimte de optimale warmteprestaties kunnen worden behaald. Deze ruimtebesparende plafondpanelen zorgen voor directe en aangename warmte, waardoor het comfort in diverse ruimtes verbetert.

Met hun standaard afmetingen van 60×60 cm, zijn de infraroodpanelen geschikt voor ieder roosterplafond. Dit maakt het mogelijk om ook na de initiële installatie het plafond uit te rusten met deze efficiënte warmtepanelen. Niet alleen ideaal voor kantoren, maar ook een uitstekende keuze voor scholen, beursgebouwen, en grote bedrijfshallen.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte