Showroom

Warmteshop Gavere

Showroom bezoeken

Voor de aanschaf van infrarood verwarming ben je van harte welkom bij Warmteshop Gavere. In onze goed gelegen showroom kun je een verscheidenheid aan infrarood verwarmingsmodellen van dichtbij bekijken, aanraken en de unieke warmte zelf ervaren.

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je alles vertellen over de duurzame mogelijkheden van onze infrarood producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of vraag direct een offerte aan voor een gepersonaliseerd advies.

Bij Warmteshop Gavere bieden we je bovendien de mogelijkheid om je infraroodverwarming eenvoudig online aan te schaffen via onze website en webshop. Hier vind je uitgebreide informatie over de diverse modellen, inclusief specificaties zoals het vermogen (uitgedrukt in watt). Neem een kijkje en ontdek welke infraroodverwarming het beste bij jouw behoeften past.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

warmteshop gavere

Infrarood verwarming winkel

Warmteshop Gavere is synoniem aan duurzaamheid, topkwaliteit en uitstekende service. Al vele jaren zijn we dé specialist op het gebied van infrarood verwarming, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige infrarood producten en bijbehorende accessoires.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze IR verwarming? Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen of vul het contactformulier in om meer informatie te ontvangen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Warmteshop Gavere

Baaigemstraat 79
9890 Gavere
Tel.:09 395 06 20
E-mail: johan@warmteshop.be

Openingsuren Showroom

Maandag – Op Afspraak
Dinsdag – Op Afspraak
Woensdag – Op Afspraak
Donderdag – Op Afspraak
Vrijdag – Op Afspraak
Zaterdag – Op Afspraak

Onze sterktepunten

 • Uitstekende klantenservice
 • Gedreven en gepassioneerd verkoopteam
 • Constante voorraad van al onze standaard producten

Voordelen infraroodverwarming

 • Energiezuinig verwarmingssysteem
 • Universeel toepasbaar en gemakkelijk te integreren
 • Modern en elegant design
 • Geruisloos en zonder geuren
 • Duurzaam met een lange levensduur
 • Flexibel inzetbaar en gemakkelijk te verplaatsen
 • Volledig veilig en biedt gezonde warmte
 • Ecovriendelijk met nul CO2-uitstoot
 • Vermijdt luchtcirculatie, wat voordelig is voor mensen met astma
warmteshop gavere 4

Kenmerken infrarood panelen

Infraroodverwarming Gavere is jouw bestemming bij Warmteshop voor duurzame en energiebesparende infraroodpanelen. Of je nu je huis, kantoor of bedrijfsruimte wil verwarmen, het doen met infraroodpanelen is een efficiënte en duurzame optie waarmee je jaarlijks een aanzienlijk bedrag op je verwarmingskosten bespaart.

Bovendien maken de elektrische infraroodpanelen je niet langer afhankelijk van de steeds schaarser en duurder wordende fossiele brandstoffen. Het doel is immers om een warme ruimte te hebben zonder daarvoor een fortuin te hoeven betalen. Daarom is de keuze voor de infraroodpanelen van Warmteshop infraroodverwarming Gavere de juiste. Ze staan synoniem voor duurzaamheid, efficiëntie, en energiebesparing.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte