Infrarood verwarming

Warmteshop Gavere

Infrarood verwarming kopen bij Warmteshop

Infrarood verwarming Gavere voorziet je van alle infrarood panelen die je nodig hebt voor zowel binnen- als buitenverwarming. Of je nu je huis of kantoor wilt verwarmen met infraroodoplossingen, of zoekt naar een efficiënte manier om je magazijn te verwarmen, wij hebben wat je zoekt.

Overweeg je een terrasverwarmer om het hele jaar door te genieten van je balkon of tuin? Met onze infrarood verwarmingsoplossingen kun je genieten van de meest aangename en gezonde warmte in elke buitenruimte.

Infrarood verwarming Gavere heeft een divers assortiment aan infrarood panelen met verschillende vermogens en designs, zodat je voor elke kamer wel een geschikt warmtepaneel vindt. Of het nu gaat om je woonkamer, badkamer of slaapkamer, en of je nu een nieuwe of gerenoveerde woning hebt, we hebben het juiste product voor jou.

We bieden oplossingen voor zowel hoofd- als bijverwarming, en we hebben zelfs mobiele verwarmingsmogelijkheden voor werkplaatsen. Ontdek de vele manieren waarop infrarood straling jouw ruimte kan transformeren naar een gezellige en warme plek.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

warmteshop gavere 4

Verschillende designs infrarood verwarming

Infrarood verwarming is beschikbaar in tal van varianten, kracht en designs. Overweeg bijvoorbeeld een prachtig spiegelpaneel voor in de badkamer, waardoor je nooit meer last hebt van een beslagen spiegel, of een krijtbord paneel in de keuken dat je met echt krijt kunt beschrijven.

De opties zijn eindeloos. Je hoeft niet langer naar een onaantrekkelijke, onaangename radiator in je woonkamer te kijken. Die tijd is voorbij. Kies voor de moderne en energie-efficiënte infrarood panelen. Bezoek onze showroom in Gavere. Infrarood verwarming Gavere is jouw go-to bestemming voor alle infrarood producten en accessoires in Gavere en omstreken.

Onze infrarood panelen hebben slechts enkele minuten nodig om heerlijke warme infraroodstralen uit te stralen. De straling dringt tot 0,3 mm in de huid, waardoor een warm en comfortabel gevoel ontstaat, vergelijkbaar met het gevoel van warme zonnestralen.

De stralingswarmte verwarmt direct mensen, muren en meubels. Omliggende oppervlakten, zoals wanden en vloeren, absorberen en behouden deze warmte, om het vervolgens weer de kamer in te stralen. Iedereen die zich binnen een straal van drie meter van een warmtepaneel bevindt, zal de aangename warmte direct ervaren, wat een behaaglijk gevoel creëert. Bezoek onze showroom en ontdek zelf de vele voordelen van infrarood verwarming.

Besparing op kosten met infrarood verwarming

Bij infraroodverwarming Gavere kun je direct besparen op verschillende kostenposten. Zo bespaar je niet alleen op de initiële investering, maar ook op de aanvullende uitgaven die normaliter met verwarming gepaard gaan. De noodzaak om te investeren in een kostbare CV-installatie met bijbehorende leidingen valt volledig weg.

Infraroodverwarming Gavere biedt producten van topkwaliteit die volledig draaien op elektriciteit, wat betekent dat een aansluiting op het elektriciteitsnet het enige is dat je nodig hebt. Bijkomend voordeel is dat je aanzienlijk bespaart op de onderhoudskosten; infrarood verwarmingen bevatten geen bewegende onderdelen die stuk kunnen gaan, ze vereisen geen jaarlijks onderhoud en je hoeft niet periodiek water bij te vullen. Zo kun je zorgeloos genieten van een warme ruimte.

Bovendien is de installatie van onze infrarood panelen een fluitje van een cent en wordt deze in een handomdraai uitgevoerd. Maar wat wellicht nog belangrijker is, is het zeer zuinige energieverbruik van deze verwarmingsmethode. Kiezen voor een infrarood paneel van infraroodverwarming Gavere betekent automatisch dat je jaarlijks honderden euro’s kunt besparen.

Kenmerken infrarood verwarming

De manier waarop infraroodverwarming functioneert is fundamenteel anders dan traditionele luchtverwarmingssystemen zoals een CV-ketel. Waar convectiekachels de lucht verwarmen, richten infraroodpanelen zich op het verwarmen van objecten en mensen die zich in het stralingsbereik van de IR-verwarming bevinden.

  • Stabiele en gelijkmatige verdeling van warmte.
  • Geen circulatie van lucht, waardoor stofdeeltjes neerdalen en de lucht zuiver blijft.
  • Muren die warmer zijn dan de lucht eromheen.
  • Geen last van condensatie van vocht op de muren.
  • Een comfortabel binnenklimaat, zelfs bij lage omgevingstemperaturen.
  • Beperkt warmteverlies tijdens het ventileren van de ruimte.
  • Een geruisloze en reukloze verwarmingsoplossing.

Nieuwsgierig

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen en werking van infrarood panelen? Neem dan contact op met Warmteshop Gavere of bezoek onze showroom. Onze adviseurs voorzien je graag van informatie en beantwoorden al je vragen. Vraag ook naar een vrijblijvende offerte voor infraroodverwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte