Infrarood verwarming keuken

Warmteshop Gavere

Infrarood verwarming in de keuken met bijvoorbeeld krijtbordverwarming kopen bij Warmteshop Gavere

Een goed ontworpen infrarood verwarmingssysteem kan je keuken en eetruimte in Gavere optimaal verwarmen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de lay-out van de ruimte, kun je ervoor kiezen om de gehele keuken of slechts een specifieke zone te verwarmen.

In koude woonkeukens biedt het aanzetten van de infrarood verwarming een snelle en efficiënte oplossing om een aangename temperatuur te bereiken.

Infrarood panelen zijn ook bijzonder geschikt als aanvullende verwarmingsbron in diverse ruimtes, zoals de keuken of een hobbykamer. Dankzij hun slanke design, met een dikte van slechts 3 centimeter, zijn ze echte ruimtebespaarders die geen kostbare plek innemen in je keuken. Het enige dat je nodig hebt, is een beschikbare muur waar het paneel gemonteerd kan worden.

Of je nu kiest voor een standaard paneel of voor een speciaal krijtbord paneel waar je ook nog eens op kunt schrijven, in Gavere ben je verzekerd van een comfortabele warmte in je keuken.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Krijtbord verwarming

Stel je voor: een zwart verwarmingspaneel in je keuken in Gavere waarop je met echt krijt notities kunt maken. Zo wordt je keuken niet alleen een warme, maar ook een interactieve ruimte. Dankzij een slimme thermostaat kun je heel eenvoudig de gewenste tijden instellen waarop je verwarming aan of uit staat, en dat allemaal via een gebruiksvriendelijke app op je telefoon.

Bepaal voor elke dag van de week afzonderlijk de verwarmingsschema’s en geniet van het gemak van een infrarood paneel dat razendsnel opwarmt; binnen slechts 8 tot 15 minuten bereikt het zijn maximale warmtecapaciteit.

Stap op een koude ochtend je keuken in Gavere binnen na een heerlijke douche en ervaar direct de behaaglijke warmte van de infraroodstralen die je omhullen terwijl je geniet van je eerste kopje koffie.

Het krijtbord verwarmingspaneel is met zijn dunne ontwerp van slechts 2,2 centimeter niet alleen functioneel maar ook bijna onzichtbaar. Het is daarom de ideale keuze voor elke keuken, waar het op subtiele wijze warmte en gemak combineert met een stijlvolle vormgeving.

Bespaar aanzienlijk op je kosten met infrarood verwarming van Warmteshop Gavere

Met infraroodverwarming van Warmteshop Gavere kun je meteen beginnen met besparen op je kosten. Dit geldt niet alleen voor de aanschafprijs, maar ook voor allerlei andere kosten die normaal gesproken komen kijken bij het installeren van een verwarmingssysteem.

In tegenstelling tot een traditionele CV-installatie, vereist de installatie van een infrarood verwarmingssysteem geen omvangrijke infrastructuur met leidingen. Het werkt simpelweg op elektriciteit, waardoor je alleen een elektra-aansluiting nodig hebt, wat zowel tijd als geld bespaart.

Een ander significant voordeel van infraroodverwarming uit Gavere is het onderhoudsvriendelijke karakter ervan. Het systeem bevat geen draaiende onderdelen die kunnen breken en vereist geen jaarlijkse servicebeurten. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over zaken zoals het bijvullen van water, waardoor je een zorgeloos verwarmd leven kunt leiden.

De installatieprocedure is niet alleen snel en eenvoudig, maar wat misschien wel het allerbelangrijkste is, is dat de infraroodverwarming zeer energiezuinig is. Het gebruiken van infrarood panelen kan je helpen om jaarlijks honderden euro’s te besparen, waardoor je op de lange termijn zowel energie als geld bespaart.

Kenmerken infrarood panelen

Infraroodverwarming functioneert op een andere manier dan traditionele luchtverwarmingssystemen zoals CV-ketels. Waar convectiekachels de lucht in een ruimte verwarmen, richten infraroodpanelen zich op het verwarmen van objecten en mensen die zich binnen het bereik van de infraroodstraling bevinden. Hier zijn de kenmerken van infrarood panelen op een rij:

  • Uniforme distributie van warmte, voor een aangename ervaring.
  • Geen luchtcirculatie, waardoor stofdeeltjes neerdalen en de lucht schoner blijft.
  • Muren die warmer aanvoelen dan de omgevingslucht, wat een comfortabele omgeving creëert.
  • Voorkomen van vochtcondensatie op de muren, wat de ruimte droger houdt.
  • Comfortabele warmte, zelfs bij lagere luchttemperaturen.
  • Beperkt warmteverlies tijdens het ventileren van de ruimte.
  • Een stille en geurloze manier van verwarmen voor een rustige leefomgeving.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en werking van infrarood panelen? Neem dan contact op met de warmteshop in Gavere voor deskundig advies. Je bent ook van harte welkom in onze showroom waar onze adviseurs je graag verder helpen. Vraag vrijblijvend een offerte voor infrarood verwarming aan.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte